-

Results for NIKE in Kuala Lumpur

LUNAR HYPERDUNK / Summer men’ Shoes

LUNAR HYPERDUNK / Summer men’ Shoes

$699.00NIKEKuala Lumpur

Counters authentic NIKE LUNAR HYPERDUNK / Summer men’s Nike basketball shoes 548561-001 basketball …Color Brand: Nike / Nike Month: June Gender: Men Upper...

Kasut nike lunarfly 3

Kasut nike lunarfly 3

NIKEKuala Lumpur

Aku ade kasut nike hendak jual sebab jual jarang pakai menyemak je kat umah rm300 bole nego Carian kasut:kasut nike lunarfly 3

Original Nike Court Majestic

Original Nike Court Majestic

NIKEKuala Lumpur

Original Nike Court Majestic ini kasut original bukan tiruan Ini kasut baru belum pernah dipakai size kasut UK 8 US 9 Cod area Gombak,Wangsamaju dan Ampang

Nike Sb Pacman

Nike Sb Pacman

NIKEKuala Lumpur

-kasut nike colour biru kuning merah -size : 8.5uk -panjang tapak : 11 inch -barang bundle, good condition, dijaga rapi -call only for more detail -payment via =...

Nike Sweet Ace 83 Original

Nike Sweet Ace 83 Original

$130NIKEKuala Lumpur

Original Nike kasut baru tak pernah dipakai dapat hadiah birthday. size kasut UK 7.5 US 8.5 nak jual murah jee cod Gombak,Batu Cave,Taman Melati Carian kasut:kasut nike ace83

Nike air max 2013

Nike air max 2013

NIKEKuala Lumpur

assalamualaikum. disini ada dua pasang kasut nike air max running shoes yg dah beli tapi tersalah saiz. size 8 dan 8.5. area kuala lumpur

Nike Air Max Correlate

Nike Air Max Correlate

$200NIKEKuala Lumpur

Saya ada kasut nike untuk dijual. Condition 99% baru sek0ali pakai jual sebab xkena dgn stail. Saiz EUR 43 Barang sekali resit dan kotak, Free stokin drifit 1 pasang baru...

Nike5 Elastico Pro Pink Volt

Nike5 Elastico Pro Pink Volt

$269NIKEKuala Lumpur

Material: Kulit Kondisi: Ready stock, Baru, original. Saiz yg ada: uk6 hingga uk10 Selfcollect, deposit rm10, datang ambil di a)Cyberjaya, waktu pejabat atau b) Hospital...

NIKE MERCURIAL

NIKE MERCURIAL

$160NIKEKuala Lumpur

100% Original nike Used but 90% masih baru,masih tak luak apa2 lg.. Size uk9,kod 486 Cod near giant NILAI,dataran NILAI,salak tinggi,enstet KLIA Putrajaya,jusco seri...

Nike Gato

Nike Gato

$140NIKEKuala Lumpur

kasut futsal nike gato (Al-Ikhsan) size 9. baru pakai sekali.saiz agak besar so nak letgo. condition kasut 9.9/10 nego sampai letgo. Carian kasut:nike gato al-ikhsan